Křídové barvy Renesans

Informace

Slevy

Křídová barva Milk 250 ml Ambiente Renesans

1 Milk

Nový produkt

Už vás nebaví váš starý nábytek a chtěli byste změnu? Líbí se vám vintage nebo provence styl? Pak jsou pro vás křídové barvy na nábytek Ambiente  tou správnou volbou. Jsou vodou ředitelné, snadno se s nimi pracuje a mají úžasnou krycí schopnost. Odstín milk 250 ml Ambiente, Renesans. Z jednoho litru barvy natřete 8 - 13 m2.

Více informací

288,00 Kč

Více informací

Obsahují křídu, takže se snadno brousí smirkovým papírem. Vytváří světlý, matný a jemný vzhled.

Hledáte-li krásný odstín křídové barvy pro Vaši práci, Ambiente Renesans jsou pro Vás tou ideální volbou

Před použitím těchto skvělých barviček není třeba nanášet podkladový nátěr, netřeba smirkovat.  Drží i na tom nejhladším povrchu, sklo, plast, polystyren  apod., ale samozřejmě používejte na dřevo, lepenku, kámen, beton atd.

Snadno se používají s razítky a šablonami. Perfektní pro vytvoření starého efektu např. na  nábytku, rámečku, na tolik populárních krabičkách na kapesníky a čaje a mnoha jiných dekoracích v domácnosti.

Barvy jsou ředitelné vodou, takže pokud nezaschnou, snadno se umývají.

NÁŠ TIP! Pokud chcete na dřevě vytvořit starý efekt, natřete podklad nejprve Bitumenem, patinou nebo tmavou akrylovou barvou. Nechte zaschnout, dále natřete křídovou barvou, nechte zaschnout a exponovaná místa např. rohy, hrany odřete jemným smirkovým papírem ve stejném směru. 

Po zaschnutí zakončete nanesením lesklého, saténového či matného laku

Příslušenství