Formy

Informace

Slevy

Formy

Odlévací formy. Silikonové a plastové nízké.

Formy Počet produktů: 23

na stránku
Zobrazeno 13 – 23 z 23 položek
  • Odlévací pružná nízká plastová forma Motiv Houslový klíč, hudba ve formátu A5, od výrobce Stamperia. Odlitky z této pružné nízké formy mají nádherné a nápadité vzory a vyrábíme je za použití samotvrdnoucí hmoty nebo pružné strukturovací pasty. Sádra není příliš vhodná, jelikož forma je nízká a odlitek by se rozbil. Forma není určena k potravinářským účelům.

    109,00 Kč
  • Odlévací pružná nízká plastová forma s motivem ručního písma ve formátu A5, od výrobce Stamperia. Odlitky z této pružné nízké formy mají nádherné a nápadité vzory a vyrábíme je za použití samotvrdnoucí hmoty nebo pružné strukturovací pasty. Sádra není příliš vhodná, jelikož forma je nízká a odlitek by se rozbil. Forma není určena k potravinářským účelům.

    109,00 Kč
  • Momentálně nedostupné. Odlévací pružná nízká plastová forma se vzorem Tapeta ve formátu A5, od výrobce Stamperia. Odlitky z této pružné nízké formy mají nádherné a nápadité vzory a vyrábíme je za použití samotvrdnoucí hmoty nebo pružné strukturovací pasty. Sádra není příliš vhodná, jelikož forma je nízká a odlitek by se rozbil. Forma není určena k...

    99,00 Kč
  • Momentálně nedostupné. Odlévací pružná nízká plastová forma s motivem Květinová textura ve formátu A5, od výrobce Stamperia. Odlitky z této pružné nízké formy mají nádherné a nápadité vzory a vyrábíme je za použití samotvrdnoucí hmoty nebo pružné strukturovací pasty. Sádra není příliš vhodná, jelikož forma je nízká a odlitek by se rozbil. Forma není...

    99,00 Kč
  • Odlévací pružná nízká plastová forma s motivem Damaškového vzoru ve formátu A5, od výrobce Stamperia. Odlitky z této pružné nízké formy mají nádherné a nápadité vzory a vyrábíme je za použití samotvrdnoucí hmoty nebo pružné strukturovací pasty. Sádra není příliš vhodná, jelikož forma je nízká a odlitek by se rozbil. Forma není určena k potravinářským účelům.

    109,00 Kč
  • Vyprodáno! Odlévací pružná nízká plastová forma motiv Hodiny ve formátu A5, od výrobce Stamperia. Odlitky z této pružné nízké formy mají nádherné a nápadité vzory a vyrábíme je za použití samotvrdnoucí hmoty nebo pružné strukturovací pasty. Sádra není příliš vhodná, jelikož forma je nízká a odlitek by se rozbil. Forma není určena k potravinářským účelům.

    109,00 Kč
  • Momentálně nedostupné. Odlévací pružná nízká plastová forma s motivem hodiového strojku, formát A5, od výrobce Stamperia. Odlitky z této pružné nízké formy mají nádherné a nápadité vzory a vyrábíme je za použití samotvrdnoucí hmoty nebo pružné strukturovací pasty. Sádra není příliš vhodná, jelikož forma je nízká a odlitek by se rozbil. Forma není určena k...

    109,00 Kč
  • Momentálně nedostupné. Odlévací pružná nízká plastová forma motiv Dlaždice, formát A5, od výrobce Stamperia. Odlitky z této pružné nízké formy mají nádherné a nápadité vzory a vyrábíme je za použití samotvrdnoucí hmoty nebo pružné strukturovací pasty. Sádra není příliš vhodná, jelikož forma je nízká a odlitek by se rozbil. Forma není určena k...

    99,00 Kč
  • Momentálně nedostupné. Odlévací pružná plastová forma Peříčko, formát A5, výrobce Stamperia. Forma není určena k potravinářským účelům.

    109,00 Kč
  • Silikonová forma Královské koruny 9x6x1 cm. 9 cm výška, 6 cm šířka, 1 cm tloušťka. Je určena pro odlévání odlitků z různých hmot, například sádry, hmot tvrdnoucích na vzduchu, betonu a podobně. 

    78,00 Kč
  • Silikonová forma Holčička s medvídkem 9x5x2 cm 9 cm výška, 5 cm šířka, 2 cm tloušťka

    89,00 Kč
Zobrazeno 13 – 23 z 23 položek