MÉDIA K OLEJOVÝM BARVÁM

Informace

MÉDIA K OLEJOVÝM BARVÁM

Nezapomeňte si pořídit svá oblíbená média k olejovým barvám, ať už preferujete lněný, makový, saflorový, terpentýnový olej, ředidla a ředítka. Určitě najdete značku a velikost, kterou potřebujete. Najděte své závěrečné a retušovací laky tekuté nebo ve spreji nebo Kerotix pro dokončení vašich prací. Též pomůcky a ostatní doplňky, jenž vám zpříjem...

Nezapomeňte si pořídit svá oblíbená média k olejovým barvám, ať už preferujete lněný, makový, saflorový, terpentýnový olej, ředidla a ředítka. Určitě najdete značku a velikost, kterou potřebujete. Najděte své závěrečné a retušovací laky tekuté nebo ve spreji nebo Kerotix pro dokončení vašich prací. Též pomůcky a ostatní doplňky, jenž vám zpříjemní a usnadní malování olejovými barvami.

Zobrazit

MÉDIA K OLEJOVÝM BARVÁM Počet produktů: 61

na stránku
Zobrazeno 13 – 24 z 61 položek
  • Damarový lak 200 ml Umton. Damarový lak je směsí terpentýnu a damarové pryskyřice (v poměru 1:3), používá se převážně jako závěrečný lak pro ochranu malby po jejím dokončení, ale lze jej použít i při přípravě podkladu před malováním. Vytváří téměř nežloutnoucí voděodolnou vrstvu. Obsah balení 200 ml. Výrobce UMTON.

    162,00 Kč
  • Polymerovaný lněný olej 250 ml Umton. Přírodní lněný olej k ředění olejových barev, odolný proti vlhkosti, zpomaluje schnutí barev. Oproti klasickému lněnému oleji méně žloutne, je hustý a rychleji zasychá. Přidáním do olejových barev se vytváří hebký povrch bez viditelných stop po štětci. Baleno v plastové nádobce.

    199,00 Kč
  • Saflorový olej 200 ml Umton. Saflorový olej je ve srovnání se lněným olejem světlejší a pomaleji zasychá a nežloutne. Jeho použití při olejomalbě je vhodné zejména do bělob a barev, které rychleji zasychají. Baleno ve skleněné lahvičce. Výrobek české firmy Umton. 

    162,00 Kč
  • Saflorový olej 100 ml Umton. Saflorový olej je ve srovnání se lněným olejem světlejší a pomaleji zasychá a nežloutne. Jeho použití při olejomalbě je vhodné zejména do bělob a barev, které rychleji zasychají. Baleno ve skleněné lahvičce. Výrobek české firmy Umton. 

    88,00 Kč
  • Kerotix voskový lak v pastě 800 ml Umton. Kerotix voskový lak v pastě 800 ml Umton. Kerotix je voskový lak v pastě pro olejomalbu a temperu, který malbu konzervuje a chrání matnou měkkou vrstvou. Roztírá se tamponem nebo na malbě dlaní. Obraz se potom vystaví na nějakou dobu slunci nebo mírnému teplu, aby se Kerotix mohl vsát do pórů malby. Svým...

    585,00 Kč
  • Polymerovaný lněný olej 1000 ml Umton. Přírodní lněný olej k ředění olejových barev, odolný proti vlhkosti, zpomaluje schnutí barev. Oproti klasickému lněnému oleji méně žloutne, je hustý a rychleji zasychá. Přidáním do olejových barev se vytváří hebký povrch bez viditelných stop po štětci. Baleno v kovové nádobce.

    433,00 Kč
  • Lněný olej 1000 ml Umton. Přírodní lněný olej k ředění olejových barev, odolný proti vlhkosti, zpomaluje schnutí barev. Je vůbec nejpoužívanějším mastným olejem pro ředění olejových barev. Přidáním do olejových barev se vytváří hebký povrch bez viditelných stop po štětci. Výrobek české renomované firmy Umton s mnohaletou tradicí. 

    329,00 Kč
  • Terpentýnový olej 1000ml Umton. Jedná se o rektifikovaný terpentin pro malování s olejovými barvami, je vůbec nejrozšířenějším přípravkem pro olejomalbu. Velice ho oceníte při čištění štětců a dalších potřeb k malbě. Baleno v kovové nádobce. Český výrobek renomované firmy Umton. 

    532,00 Kč
  • Kerotix voskový lak v pastě 60 ml Umton. Kerotix je průhledný, voskový lak v pastě pro olejomalbu a temperu, který malbu konzervuje a chrání matnou měkkou vrstvou. Roztírá se tamponem nebo na malbě dlaní. Obraz se potom vystaví na nějakou dobu slunci nebo mírnému teplu, aby se Kerotix mohl vsát do pórů malby. Svým konzervačním účinkem chrání malbu nejlépe...

    95,00 Kč
  • Závěrečný lak Styrene 120 ml Nevskaya Palitra. Akryl-styrenový lak se používá pro konečný nátěr hotových obrazů. Lze jej použít pro malování olejovými, akrylovými a temperovými barvami. Lak lze na obraz nanášet až po úplném zaschnutí nátěrové vrstvy. Vytváří na povrchu odolný voděodolný průhledný film. Doba schnutí laku ne více než 24 hodin. Po zaschnutí...

    148,00 Kč
  • Jedlový lak 120 ml Nevskaya Palitra. Určen pro ředění olejových barev, jedná se o roztok jedlové pryskyřice, odstraníte jej pomocí ředidla. Doba schnutí 4 hodiny. Upozornění: zdraví škodlivý při požití, při styku s kůží nebo při vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí! 

    240,00 Kč
  • Terpentýnový olej 200ml Umton. Jedná se o rektifikovaný terpentin pro malování s olejovými barvami, je vůbec nejrozšířenějším přípravkem pro olejomalbu. Velice ho oceníte při čištění štětců a dalších potřeb k malbě. Baleno ve skleněné lahvičce. Český výrobek renomované firmy Umton. 

    174,00 Kč
Zobrazeno 13 – 24 z 61 položek