SKICÁKY, BLOKY, PAPÍRY, DESKY

Informace

SKICÁKY, BLOKY, PAPÍRY, DESKY

Bloky na akvarel a akvarelové papíry. Papírů na akvarel je nepřeberné množství druhů. Známe papíry celulózové, s příměsí bavlny nebo ze stoprocentní bavlny. Papíry lisované za studena, Cold Press nebo za tepla, Hot Press. Akvarelové papíry se také liší svou gramáží. Pro začínající a děti postačí celulózový akvarelový papír o gramáži 200 g/m. Blo...

Bloky na akvarel a akvarelové papíry. Papírů na akvarel je nepřeberné množství druhů. Známe papíry celulózové, s příměsí bavlny nebo ze stoprocentní bavlny. Papíry lisované za studena, Cold Press nebo za tepla, Hot Press. Akvarelové papíry se také liší svou gramáží. Pro začínající a děti postačí celulózový akvarelový papír o gramáži 200 g/m. Bloky Sonet, papíry Palazzo a Fabriano.  Středně pokročilým jsou určeny celulózové akvarelové papíry o gramáži 300 g/m. Chcete-li, aby se vám barvy krásně zapíjely do papíru a byly stálejší, malujte na papíry ze 100 procentní bavlny o gramáži 300 g/m. Vychytávka je v tom, že do bavlněného vlákna se barva krásně vpije do hloubky a je trvanlivější. Bavlněné akvarelové papíry od světové špičky, italské firmy Fabriano, akvarelový papír Artistico 300 g/m Cold Press se zvlněným povrchem pro malování krajinek nebo Hot Press s povrchem hladkým třeba na portréty. Zajímavé jsou také akvarelové papíry Torchon se zvláštní obláčkovou strukturou. Pro profesionální výtvarníky u nás najdete opravdu špičkové akvarelové papíry Fabriano o gramáži 640 g/m. Malovat akvarelovými barvami můžete také na papíry v blocích, které mohou být lepené nebo volné. Z bloků jsou výhodnější ty, které jsou lepené po všech čtyřech stranách. Při malování se papír nekroutí, nepropíjí se na další stranu a vám odpadá přilepování papíru lepící páskou na dřevěnou podložku. 

Bloky a papíry na akryl a olej. Jsou to pevné papíry, které nepropouští akrylové a olejové barvy na druhou stranu. V nabídce máme bloky a papíry hladké, ale i se strukturou plátna. Je to vlastně ekonomická varianta malířských pláten a MDF desek s plátnem.

Skicáky slouží především ke kreslení tužkou, vyrábí se v různých gramážích a formátech. Od formátu A5 do formátu A1. Papíry jsou bílé, krémové nebo craft, to jsou ty hnědé. Mezi špičku řadíme bloky Fabriano v černých deskách s kroužkovou vazbou. Vázané jsou nahoře spirálou nebo z boku. Můžeme také doporučit levnější bloky Fabriano Academia. Ekonomickou variantou jsou dobré papíry a bloky Palazzo nebo náčrtkový papír. Vhodný především pro studenty. 

Bloky na inkousty a tuše. Jedná se o speciální hladké papíry, od nichž se vyžaduje, aby byly hladké, klouzavé a barvy se nepropíjely na druhou stranu. Tyto vlastnosti oceníte zejména při práci s alkoholovými inkousty, neboť práce s inkousty vyžaduje, aby se alkohol do papíru vstřebával jen velmi pomalu. 

Zobrazit

SKICÁKY, BLOKY, PAPÍRY, DESKY Počet produktů: 333

Podkategorie

  • Skicáky

    Skicáky, čili bloky a papíry na skicování. Jedná se o papíry většinou nižší gramáže a používáme je převážně na kresbu tužkou nebo pastelkou.

  • Bloky na akvarel

    Bloky na malování akvarelovými barvami. Bloky a papíry ruských značek White Nights, Sonnet a Palazzo naposledy v nabídce a jsou do vyprodání zásob. Bloky na akvarel značek Fabriano a Clairefontaine však u nás najdete v rozličných gramážích, ať už s obsahem bavlny nebo jen celulózové. 

  • Bloky na akryl a olej
  • Bloky na pastel

    Bloky na pastely jsou většinou vyšší gramáže a mají poněkud hrubší zdrsněný povrch.

  • Bloky na markery,...

    Bloky na inkousty a markery mají hladký povrch speciálně upravený tak, aby se inkoust nepropíjel papírem. Barva po povrchu snadno klouže. 

  • Umělecké papíry

    Umělecké papíry na akvarel, grafiku, na malbu akrylovými barvami. Především od firmy Fabriano. Jedná se o umělecké papíry většinou vyšší gramáže a perfektní kvality. Určitě si vyberete papír, který hledáte. Na prodejně zakoupíte umělecké papíry jednotlivě, avšak na e-shopu jsou k dostání pouze celá balení. Jednotlivé papíry by se totiž mohly cestou poškodit. 

  • Barevné papíry

    Umělecké barevné papíry Elle Erre od italské firmy Fabriano jsou z jedné strany hladké a z druhé strany lehce vroubkované. Rozměr 70x100 cm.

  • Papíry na kvašové barvy
  • Papíry ostatní

    Papíry pro různé použití. Kopírovací čili kopírák, pauzovací tedy pauzák, střihový, náčrtkový, balící šedák a v neposlední řadě kancelářský papír.

  • Desky na výkresy

    Na prodejně máme skladem širokou škálu desek na výkresy rozmanitých formátů a provedení, s chlopněmi i bez. Desky z obyčejné lepenky, ale i luxusní výkresové desky zakázkové ruční výroby.  Pro e-shop připravujeme.

  • Alba na scrapbooking

    Alba na scrapbooking v provedení natural nebo černé barvě. Na výběr máte rozličné velikosti, záleží jen na vás, který formát použijete. Všechna alba jsou českého původu a jsou vyráběna ručně.

na stránku
Zobrazeno 61 – 72 z 333 položek
  • Výkresové desky natur formát A1 s chlopněmi, materiál šedá lepenka. Na boku černý hřbet, po každé straně tkaničky a z boku ucho pro lepší přenášení. Český výrobek.  Vzhledem k velkému rozměru a možnému poškození desky nezasíláme. Odběr je možný pouze na prodejně.

    549,00 Kč
  • Očekáváme dodání. Sešit A5 linkovaný 40 listů. Do Vaší objednávky bude dodán motiv dle aktuální dostupnosti. Italský výrobek. 

    38,00 Kč
  • Očekáváme dodání. Sešit A5 čistý 40 listů. Do Vaší objednávky bude dodán motiv dle aktuální dostupnosti. Italský výrobek. 

    38,00 Kč
  • Očekáváme dodání. Zápisník A5 70g/m² 160 stran, 80 listů s linkami. Předností tohoto zápisníku je pevná vazba, takže si jej pohodlně můžete vzít kamkoliv s sebou bez nechtěného pomačkání. Do Vaší objednávky bude dodán náhodný výběr motivu dle aktuální dostupnosti. Odstín papíru je bílý, obsahuje linky v rozestupu 0,8 cm.

    99,00 Kč
  • Blok A4 na akvarel 480g/m² 8 listů kroužková vazba Palazzo. Papír přírodní bílé barvy, odolný proti stárnutí a neobsahuje kyseliny. Přední strana má hrubozrnnou strukturu, rubová strana je matná, nezrnitá, což umožňuje použití různých technik jako je akvarel, kvaš, tempera. Díky vysoké gramáži se po zaschnutí téměř nedeformuje. Složení: 100% celulóza....

    318,00 Kč
  • YUPO papír je velmi jemný, recyklovaný, syntetický a voděodolný papír bílé barvy. Skvěle se hodí pro práci s alkoholovými inkousty, které se na něm pěkně rozpíjí. V balení je 5 archů o velikosti A4. Yupo papír má gramáž 230 g/m. Italská výroba.

    139,00 Kč
  • Blok černý A4 300g/m² 10 listů. Vhodné pro náčrty, psaní gelovými pery, světlými tužkami atd. Na vrchní straně lepený blok s černými silnými papíry vhodnými jak pro kresbu, malbu nebo výrobu paspart a různé další kreativní tvoření. Díky použití velkého množství pigmentů při výrobě je tento blok opravdu sytě černý oproti jiným běžně dostupným blokům. 

    136,00 Kč
  • Papíry A4 manga 200g/m² 40 listů Clairefontaine. Pro kreslení mangy se speciálním rozvržením papíru. Odstín papíru je čistě bílý, struktura je hladká. Můžete jej použít také pro kreslení s lihovými fixy, papír je odolný a neprosákne. Velikou výhodou tohoto papíru je také vysoká odolnost vůči gumování a poškrábání. Výrobek francouzské renomované firmy...

    544,00 Kč
  • Papíry A4 manga 200g/m² 40 listů Clairefontaine. Pro kreslení mangy se speciálním rozvržením papíru. Odstín papíru je čistě bílý, struktura je hladká. Papír je rozdělen na 6 rámečků. Můžete jej použít také pro kreslení s lihovými fixy, papír je odolný a neprosákne. Velikou výhodou tohoto papíru je také vysoká odolnost vůči gumování a poškrábání. Výrobek...

    574,00 Kč
  • Blok A4 manga 100g/m² 50 listů Clairefontaine. Blok pro speciální kreslení mangy. Odstín papíru je čistě bílý, struktura je hladká. Lepeno na jedné straně. Výrobek renomované francouzské firmy Clairefontaine.

    422,00 Kč
  • Blok na pastel 24x30 cm 12 listů 360g/m² č.6 Pastelmat Clairefontaine. Tento unikátní blok na pastel obsahuje 12x antracitový odstín papíru. Mezi jednotlivými vrstvami nemusíte používat fixativ, díky hladkému sametovému povrchu můžete komfortněji míchat odstíny. Papíry jsou ze 100 % přírodní celulózy, bez obsahu kyselin. Papíry si zachovávají své...

    930,00 Kč
  • Očekáváme dodání. Blok na pastel 24x30 cm 12 listů 360g/m² č.7 Pastelmat Clairefontaine. Tento unikátní blok na pastel obsahuje 3x béžový, 3x pískový, 3x sanguine, 3x tmavě šedý odstín papíru. Mezi jednotlivými vrstvami nemusíte používat fixativ, díky hladkému sametovému povrchu můžete komfortněji míchat odstíny. Papíry jsou ze 100 % přírodní celulózy,...

    930,00 Kč
Zobrazeno 61 – 72 z 333 položek