LINERY UMĚLECKÉ

Informace

Slevy

LINERY UMĚLECKÉ

Kvalitní dokumentní linery od firem Marvy Uchida, ShinHan, Faber Castell, Marabu a Nevskaya Palitra. Obsahují voděodolný inkoust, který se nerozpíjí a nerozmývá. Jsou vhodné pro ilustrace, přesné kreslení a psaní. Po aplikaci rychle zasychají, takže je lze použít i ve smíšených médiích nebo v kombinaci s akvarelovými barvami a kvašovými barvami....

Kvalitní dokumentní linery od firem Marvy Uchida, ShinHan, Faber Castell, Marabu a Nevskaya Palitra. Obsahují voděodolný inkoust, který se nerozpíjí a nerozmývá. Jsou vhodné pro ilustrace, přesné kreslení a psaní. Po aplikaci rychle zasychají, takže je lze použít i ve smíšených médiích nebo v kombinaci s akvarelovými barvami a kvašovými barvami. Hrot lineru poskytuje čistou a přesnou linii v jakémkoliv úhlu psaní. Nabízíme v různých velikostech. Linery pochází z oficiální distribuce a pro svou kvalitu jsou velmi oblíbené. Jistě zaujmou i vás. V naší nabídce najdete také levnější dokumentní linery od českého výrobce Centropen. Jsou vhodné pro běžné psaní do kanceláře, domácnosti nebo do školy.  

Zobrazit

LINERY UMĚLECKÉ Počet produktů: 84

Podkategorie

  • Linery MARVY UCHIDA

    Kvalitní dokumentní linery Marvy Uchida obsahují voděodolný inkoust černé barvy, který se nerozpíjí a nerozmývá. Jsou vhodné pro ilustrace, přesné kreslení a psaní. Po aplikaci rychle zasychají, takže je lze použít i ve smíšených médiích nebo v kombinaci s akvarelovými barvami a kvašovými barvami. Hrot lineru poskytuje čistou a přesnou linii v jakémkoliv úhlu psaní. Nabízíme v různých velikostech. Linery japonské firmy Marvy Uschida pochází z oficiální distribuce a pro svou kvalitu jsou velmi oblíbené. Jistě zaujmou i vás. 

  • Linery TOUCH ShinhanART

    Profesionální Touch Liner ShinHanart. Kvalitní linery, perfektní pro designéry a výtvarníky. Inkoust je na vodní bázi, voděodolný, světlostálý, nerozmazává se a nerozpíjí. Vynikající pro ilustrace, přesné kreslení a psaní. Nabízíme v různých šířkách stopy. Výrobek od renomované firmy ShinHan ArtMaterials Inc. Skvělý poměr cena a výkon. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Doporučujeme. 

  • Linery Faber Castell...

    Liner Ecco Pigment Faber Castell. Jedná se o linery vhodné pro kreslení, skicování, psaní, kreslení komiksů atd. Jeho velikou výhodou je voděodolnost a světlostálost použitého inkoustu. 

  • Linery Sonnet Dokument

    DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB: Kvalitní ruské dokumentní linery s voděodolným inkoustem černé barvy jsou vhodné pro ilustrace, přesné kreslení. Nerozmývají se. Po aplikaci rychle zasychají, takže jej lze použít i ve smíšených médiích nebo v kombinaci s akvarelovými barvami a kvašovými barvami. Hrot lineru poskytuje čistou a přesnou linii v jakémkoliv úhlu psaní. Nabízíme v 9 různých velikostech. Výrobek renomované ruské firmy Nevskaya Palitra značky Sonnet.

  • Linery Graphix Marabu...

    Tenké barevné jemné linery Fineliner Graphix se vyznačují vysokou kvalitou. Pigmentová tuš je na vodní bázi. Barvy jsou světlostálé a bez zápachu. Síla hrotu je 0,5 mm. Jsou ideální pro ilustrace, skicování, pro jemné detaily. Vhodné pro jakýkoliv papír. Výrobek německé firmy Marabu.

  • Linery Centropen

    Dokumentní popisovače s nerozmývatelným inkoustem a linery, které běžně použijete v každé kanceláři, domácnosti nebo ve škole. Výrobek české firmy Centropen za opravdu příznivou cenu. 

na stránku
Zobrazeno 25 – 36 z 84 položek
Zobrazeno 25 – 36 z 84 položek