SCRAPBOOKING

Informace

Slevy

SCRAPBOOKING

Scrapbooking je technika výroby fotoalb, přáníček, deníčků nebo různých dárečků. Slovo je složeninou dvou slov, scrap znamená ústřižek, book je v překladu kniha. Volným překladem můžeme říci, že se jedná o knihu z výstřižků. Jako základ používáme již hotové polotovary alb s kroužkovou vazbou nebo používáme desky z kartonu, které následně svážeme...

Scrapbooking je technika výroby fotoalb, přáníček, deníčků nebo různých dárečků. Slovo je složeninou dvou slov, scrap znamená ústřižek, book je v překladu kniha. Volným překladem můžeme říci, že se jedná o knihu z výstřižků. Jako základ používáme již hotové polotovary alb s kroužkovou vazbou nebo používáme desky z kartonu, které následně svážeme mašličkou nebo kovovými kroužky. Podstatou scrapbookingu je využití rozličného kreativního  materiálu, základem jsou však různobarevné papíry, výstřižky, výseky. Můžeme použít plastové nebo papírové šablony, nízké plastové odlévací formy, všelijaké přízdoby, výřezy z MDF nebo překližky, kovové komponenty a ozdoby, razítka, samolepící akrylové kamínky, krajky a vlastně cokoliv, co nám přijde pod ruku. Třeba stužky a mašličky. Při scrapbookingu využíváme techniku decoupage čili dekupáž, razítkování, mixed media, inkousty na vodní bázi, kaligrafie, embosování, zlacení. Spousta kreativních technik se nám tady prolíná. Proto materiál na scrapbooking hledejte i v ostatních kategoriích. Mistrem ve scrapbookingu je italská firma Stamperia. Neodolatelné vzory, dokonalé sladění barev, romantika, krása a kvalita. To je Stamperia, jejíž polotovary u nás najdete. 

Zobrazit

SCRAPBOOKING Počet produktů: 36

Podkategorie

  • Papíry na scrapbooking

    Papíry na scrapbooking v sadáchNeodolatelné vzory, dokonalé sladění barev, romantika, krása a kvalita. To je Stamperia. Nádherné a luxusní sady papírů na scrapbooking od italské firmy Stamperia musí okouzlit každého milovníka scrapbookingu. V sadách je 10 oboustranných papírů o rozměrech 30,5 x 30,5 cm. Pomocí těchto papírů vytváříme a dekorujeme alba, kartičky, přáníčka, vytváříme obrázky. Pojďte se kochat s námi. :-)

  • Alba na scrapbooking

    Album na scrapbooking je základní pomůckou. Snažíme se šetřit životní prostředí, proto jsou alba vyrobena z recyklovaného kartonu světle šedé barvy. V nabídce různé rozměry. Abychom podpořili místní řemeslníky, jsou alba ryze české výroby z ověřených zdrojů. Přejeme hravé tvoření. :-)

  • Formy nízké Stamperia

    Nízké plastové formy Stamperia jsou speciální odlévací formy vysoké jen pár milimetrů. Současně s nimi používáme pružné odlévací hmoty a pasty, nikoliv sádru nebo samotvrdnoucí hmoty. To proto, aby nám odlitek šel snadno vyjmout a nerozbil se. Sádra a samotvrdnoucí hmoty jsou totiž křehké. Elastické odlévací pasty mají vynikající vlastnosti, odlitky z nízké plastové formy snadno vyjmeme, můžeme je ohýbat, stříhat, malovat nebo zlatit a nebo použít rezavý efekt. Z odlitků pak můžeme použít jen tu část, kterou zrovna potřebujeme. Tyto nízké plastové formy rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • Pomůcky na scrapbooking

    Pomůcky pro scrapbooking. Kovové kroužky, nýty, puklice, oboustranné lepící pásky, akrylové diamanty. Tuto kategorii pro vás připravujeme.

na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 36 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 36 položek