Daily ART matné 50 ml

Informace

Slevy

Akrylová barva bílá matná 50 ml Decola Zobrazit větší

Akrylová barva Bílá matná 50 ml Decola

14328104

Nový produkt

Akrylová barva bílá matná 50 ml Decola. Kvalitní barva s vysokým obsahem pigmentu za přijatelnou cenu.  Univerzální bezpečná matná akrylová barva. Ať už jste profesionální dekoratér nebo jen začátečník, tato barva pokryje všechny vaše potřeby. Pokud chcete natírat nábytek, zdobit skleněné nebo plastové předměty, dřevěné krabice třeba na šperky či kapesníky, dekorování sádrových,  hliněných předmětů, scrapbooking  nebo dokonce dělat všechno najednou tato akrylová barva je ideální pro všechny vaše projekty.

Více informací

59,00 Kč

Více informací

K těmto akrylovým barvám není potřeba žádný podkladový nátěr. Barvy dokonale drží doslova na každém čistém a suchém povrchu, včetně plastů a skla. Takže žádný primer. Perfektní přilnavost na celou řadu povrchů, včetně skla, keramiky, dřeva, kovu, plastu, tkaniny, plátna, papíru a terakoty nebo starých povrchů, které byly již natřeny akrylovými, olejovými nebo jinými barvami.

Barvy obsahují veliké množství pigmentu, mají vysokou krycí schopnost, jsou na vodní bázi, bez kyselin, nejsou toxické, jsou voděodolné, není třeba lakovat. Barvy jsou vzájemně mísitelné. Odstraníte mýdlem a vodou než zaschnou.

Příslušenství