Křídové barvy 100 ml Vintage Daily ART

Informace

Slevy

Výprodej! Barva Vintage, křídová, fialová pastelová, 100 ml Zobrazit větší

Křídová barva Pastelová fialová Vintage 100 ml Daily ART

DA15035362

Nový produkt

VÝPRODEJ! Cenově výhodné balení. Křídová barva odstín Pastel violet, balení 100 ml. Křídové barvy  Vintage jsou v současné době velmi populární. Jsou ředitelné vodou a  mají úžasnou krycí schopnost. Obsahují křídu, takže se snadno brousí smirkovým papírem. Pomocí těchto barev získáte  světlý,  matný a jemný vzhled. Používají se především na dřevo, k dosažení tolik populárního zestařeného, ošoupaného Vintage  nebo Shabby stylu. Pokud nechcete, brousit je nemusíte. Po zaschnutí zakončete nanesením  lesklého, saténového či matného laku, nejlépe Daily ART.

Více informací

72,00 Kč

-17,00 Kč

89,00 Kč

Více informací

Před použitím těchto krásných Vintage barviček není třeba nanášet podkladový nátěr, netřeba smirkovat.  Drží i na tom nejhladším povrchu, sklo, plast, polystyren  apod., ale samozřejmě používejte na dřevo, lepenka, kámen, beton atd.

Snadno se používají s razítky a šablonami. Perfektní pro vytvoření starého efektu např. na  nábytku, rámečku, na tolik populárních krabičkách na kapesníky a čaje  a mnoha jiných dekoracích  v domácnosti.

Barvy jsou ředitelné vodou, takže pokud nezaschnou, snadno se umývají.

NÁŠ TIP! Pokud chcete na dřevě vytvořit starý efekt, natřete podklad nejprve Bitumenem, patinou nebo tmavou akrylovou barvou. Nechte zaschnout, dále natřete Vintage barvou, nechte zaschnout a exponovaná místa např. rohy, hrany odřete jemným smirkovým papírem. Na závěr ošetřete matným nebo saténovým lakem Daily Art.

Příslušenství