Daily ART Premium Craft 50 ml

Informace

Slevy

Akrylové barvy sada Premium Craft 12x50 ml základní odstíny Daily ART

DA20S107

Nový produkt

Akční cena! Sada kvalitních akrylových barev premium v základních odstínech. S těmito akrylovými barvami získáte kvalitní výrobek za dostupnou cenu pro vnitřní i venkovní použití s matným povrchem. Kvalitní barvy s vysokým obsahem pigmentu za přijatelnou cenu.  Univerzální bezpečná matná akrylová barva. Ať už jste profesionální dekoratér nebo jen začátečník, tato barva pokryje všechny vaše potřeby. Pokud chcete natírat nábytek, zdobit skleněné nebo plastové předměty, dřevěné krabice třeba na šperky či kapesníky, dekorování sádrových,  hliněných předmětů, scrapbooking  nebo dokonce dělat všechno najednou tato akrylová barva je ideální pro všechny vaše projekty. Výrobce Daily ART. Baleno v papírové krabičce.

Více informací

678,00 Kč

-150,00 Kč

828,00 Kč

Více informací

K těmto akrylovým barvám není potřeba žádný podkladový nátěr. Barvy firmy Daily ART dokonale drží doslova na každém čistém a suchém  povrchu, včetně plastů a skla. Takže žádný primer. Perfektní přilnavost na celou řadu povrchů, včetně skla, keramiky, dřeva, kovu, plastu, tkaniny, plátna, papíru a terakoty nebo starých povrchů, které byly již natřeny akrylovými, olejovými nebo jinými barvami. Díky těmto barvám můžete přidávat barvy do interiéru i exteriéru. Tyto barvy vytváří tvrdý polomatný povrch. Jakého vzhledu chcete docílit,  záleží už jen na druhu použitého laku, lesklý, saténový nebo matný. Ale není třeba lakovat. Barvy jsou odolné. 

Při  použití  na sklo a  jiné hladké povrchy nanášejte barvy houbičkou nebo  houbičkovým válečkem, abyste získali nejlepší pokrytí. Pokud pracujete na větších površích a je teplo, použijte váleček k rychlému nátěru, protože barva bude suchá téměř okamžitě. Před aplikací druhého nátěru nebo lakování počkejte alespoň 1-2 hodiny. Barvy obsahují veliké množství pigmentu, mají vysokou krycí schopnost, jsou na vodní bázi, bez kyselin, nejsou toxické, jsou voděodolné, není třeba lakovat. Barvy jsou vzájemně mísitelné. Odstraníte mýdlem a vodou.

Sada obsahuje: bílou, žlutou, oranžovou, červenou, fialovou, modrou, tyrkysovou, listově zelenou, zelenou, hnědou, tmavě hnědou a černou barvu.

Příslušenství