Daily ART matné 25 ml

Informace

Slevy

Sleva! Akrylová barva 25 ml citrus Daily ART Zobrazit větší

Akrylová barva 25 ml citrus Daily ART

Nový produkt

Abychom pro vás zajistili co nejnižší ceny, přinášíme vám některé odstíny bez originální etikety. Barva je však stejně kvalitní, jen bez nalepeného štítku. Kvalitní akrylová vysoce krycí a hustá barva odstín citrusová s vysokým obsahem pigmentu za skvělou cenu. Univerzální bezpečná matná akrylová barva. Ať už jste profesionální dekoratér nebo jen začátečník, tato barva pokryje všechny vaše potřeby. Lze použít na dřevo, plast, keramiku, plátno, papír, kámen, sádrové odlitky, hlínu. 

Více informací

16,00 Kč

-6,00 Kč

22,00 Kč

Více informací

K těmto akrylovým barvám není potřeba žádný podkladový nátěr. Barvy firmy Daily ART dokonale drží doslova na každém čistém a suchém  povrchu, včetně plastů a skla. Takže žádný primer. Perfektní přilnavost na celou řadu povrchů, včetně skla, keramiky, dřeva, kovu, plastu, tkaniny, plátna, papíru a terakoty nebo starých povrchů, které byly již natřeny akrylovými, olejovými nebo jinými barvami.  Tyto barvy vytváří tvrdý polomatný povrch. Jakého vzhledu chcete docílit,  záleží už jen na druhu použitého laku, lesklý, saténový nebo matný. Ale není třeba lakovat. Barvy jsou odolné. 
Při  použití  na sklo a  jiné hladké povrchy nanášejte barvy houbičkou nebo  houbičkovým válečkem, abyste získali nejlepší pokrytí. Pokud pracujete na větších površích a je teplo, použijte váleček k rychlému nátěru, protože barva bude suchá téměř okamžitě. Před aplikací druhého nátěru nebo lakování počkejte alespoň 1-2 hodiny. Barvy obsahují veliké množství pigmentu, mají vysokou krycí schopnost, jsou na vodní bázi, bez kyselin, nejsou toxické, jsou voděodolné.  Barvy jsou vzájemně mísitelné. Pokud nezaschnou, odstraníte mýdlem a vodou.

Příslušenství